20101021

ben olmak için çabalayan

http://binyuzlukadin.tumblr.com/

Yukarıdaki bağlantıdaki yazar şahıs ben değilim, ama o ben olmak için baya bir çabalıyor. Bloga girdiğinizde anlayacaksınızdır ki benim blogumdaki yazıların ya tamamını ya da bir kısmını olmak suretiyle araklamakta. Profil bilgilerine de benimkinin aynısını kopyalayıp yapıştırmış durumda. Ben siz karıştırmayın diye uyarayım istedim, yoksa bırakalım da bu şahıs biraz daha debelensin bu bokun içinde. Saygılar.

Blogunda yer verdiği yazıların bazılarının benim blogumdaki bağlantıları aşağıdadır.




8 yorum:

  1. sanırım bu yazıdan sonra ortadan kayboldu. giremedim bloguna. kim bilir belki de kaybettiği kendini arıyordur başkalarının adının, yazdıklarının altına sığınmak yerine...

    YanıtlaSil
  2. şahsın bloguna hala giriliyor...

    YanıtlaSil
  3. NE SALAKÇA BİŞEYDİR BU YAAA..NE KAZANDIRIR Kİ BU ONA..

    YanıtlaSil
  4. evet giriliyormuş ben sorun yaşamışım. yorumda yazılmıyor işin kötüsü bir şey desek..

    YanıtlaSil
  5. Bende giremedim!
    Göremedim bu yüzden! Doğrudur!..

    İnsan türleri çeşit çeşit..."ben" olamayınca çoğu başkası olmaya çalışırken..o başkasının malında, mülkünde, kadınında, adamında hep gözü olur gözü kalır...Kalmakla da yetinmez uzanmaya, çalmaya yeltenir!..

    sonrada denir ki karşılaşılan bu tür vak'alara; " Kaçarsın böyle çıkamazsın insan içine! ne estetik kar eder ne yeni bir isim, ne yeni bir sayfa...kafayı ve yüreği değiştirmedikten sonra!.."

    Oysa gösterilen çabayı zamanı kendisi olmaya gayret etse belki ' o hiç beğenemediği kendisini' bile geliştirmiş olur!..O zaman alkışlarız hepbirlikte...

    YanıtlaSil
  6. Evet kapatmış neyse ki.. şimdi http://binyuzlukadin.blogspot.com/ adresindeki en altta ki (tanrı)yazımı kaldırması kaldı geriye.

    ne güzel cisimlemişsin kişiyi Esmir..

    ilginiz için herkese teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. ve blogu da kapattı ses etmeden:)

    YanıtlaSil