20080226

Kafama Takılanlar?


Kafama Takılanlar?
Toka?

Şapka?
Zaten takılmış olanın yeniden fark edilmesi?
Beyin?

Kulak?
Saç?



Kafanın altından geçenler?
Boyun?
Karınca?


Kafanın üstünden geçenler?
Uçak?
Tospağa?



Kafamın önünden geçenler?

İnsanlar?

Bu kadar kafamızın saçma sapan yerlerinde var olan şeyleri niye alıp da içine yerleştiririz ki? Alıp birileri el yordamıyla koymuyor oraya, biz getirip yerleştiriyoruz özenle hepsini kolkola. Sonra al işte bir dolu düşünce sana. Başa çıkabildiğin ölçüde de oluyor mu ki hiç fayda?



Yok YOK anlamadıN SİZ!?

En mantıklısı buzdolabında saklamak, kullanma tarihi geçince de çıkartmak tabiri caizse çöpe basmak. Yoksa çöreklendikçe kafada her birşey sinek avına çıkıyoruz güpegündüz/öğle/gece...

sinek avı için
bakınız.

4 yorum:

  1. Benimde kafama takılan bir şey var:) Nerden aklına geliyor kaplumbağa'cım bu yazılar:)Vallahi yine karmakarışık bir yazının içine düştüm..Teşekkür ederim saat 23.00 ü vururken beni karman çorman yaptığın için:)

    Şaka bir yana güzel yazı ve türleri üretilebilir aslında ki uzarda uzar konu,kalemine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. :)İşte ben d eonu diyorum Aylin'cim takma kafana hiçbir şey :))Takılsa bile bir yazı olsun benden gelen emin ol zararsızdır benim cümlelerim:)

    Uzayıp gideceğini ben de kestirmiştim, ama dedim bir yerlerde durmak lazım.

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel demişsin tospağa :)

    Kafaya takılanlar bastırılmışlıklara dönüşürse kötü olur; bastırılan şey toprağın altına gömülür ve her yüzeye çıkmaya çalıştığında onun o çürümüş, böcekler tarafından kemirilmiş halini görürürüz ve tekrar bastırırız.

    Kısır döngüdür yani.

    YanıtlaSil
  4. Jesterdvine ama bazen öyle bir hal alır ki o böcekli, beyne ağlarını örmüş şeyler karşımızdakileri bile korkutur biz farkına varmadan. En iyisi bize dair olanları buzdolabına atmak, başkasına dair/başkasıyla ilintili olanları ise ortaya koyup birlikte tüketmek:)

    YanıtlaSil