20080722

Bızzzt...Miyav...Höyt... efektleri üstüne

Fark ettim ki bir şeyler tükenmeye başlayınca kıymete biniyor. Hayattan nefret ettiğin anlarda sevdirmeye çalışanın çok oluyor. Az evvel okudum bir blog ziyareti esnasında, kişi ölmek için kararsız kaldığını buyurmuş. Merakımdandır sıklıkla, yapılan yorumları okudum. Hemen bir teselli havası.
"-Geçecek."
Oysaki hayatı sıradan yürütürken kimse yardımcı olmaz bu kadar insana. Ancak, orada burada bilhassa en uçta! Ya da işte arada bir yazınca...


Aslan bile kükremezse ne kadar sakin ve tüyleri seyredilesi bi yaratıktır.
Keza sokmayan arıların vızıltısı alışılmış sinekten tek bir doz farkı barındırır. Ama sokacak diye ağzı gözü sarkıtır.

-Sadede gel!
-İlişkiler....

Kişilerden biri durağanlığa bir dem vurdu mu yerinden hoplar öteki. Durağanken alışılmış yaşanır aslında. Alışmış olmaktan nefret eden bi bağırır.

Öteki titrer.
Bir aslan miyav dedi, minik arı bızzt dedi.

Olmasına alışılmışları yaşatmayın. Boşuna da bağırmasın insanlar. Hayat devam ederken tutun elinden insanların. Zor gün dostu olayım sonra belki iyi gün dostu yapar diye kastırmayın. Önce iyi gün dostu olan belki en çok sevilenidir. Bunu düşünün ve yanında olun. Daimi...

3 yorum:

  1. I could give my own opinion with your topic that is not boring for me.

    YanıtlaSil
  2. Şu kişi bi daha yorum göndermesin diye bir şey var mı bu blogspotta ya...Anlamadığı tüm yazılarıma yorum yazıyor farklı profillerle aynı siteye sahip şu yukardaki kişi!!!

    YanıtlaSil
  3. o "kişinin" olayı, netten katılabildiğin çakma piyangoların reklamını yapması. (lottery)

    en iyisi yorumları moderasyona aç (önce sana gelsin, sen onaylarsan yayınlansın)

    YanıtlaSil